Tribal Tattoos

Dizajni i vetëm më i kërkuar tatuazh. Harton më të njohura fisnor janë Maori, Haida dhe harton polinezian. Ka edhe interes të madh në Gjuha harton tatuazh amerikane.

read more

Sun Tattoos

Moon Tattoo - Femininity, Harvest The sun is equally symbolic like the heart. The sun has been representing birth, life, dhe energji pozitive që nga kohët e lashta. Ajo gjithashtu nënkupton energji, vitalitet, fuqi dhe guxim.

read more

Tattoo Star

Ylli është një simbol tatuazh popullore me të dy burrat dhe gratë, dhe dizajn Nautical Star tatuazh ka kaluar nëpër një ringjallje të fortë

read more

Kuptimi i Lion Tattoos

There are many meanings of lion tattoos. People who opt for a lion tattoo want to gain strength in their lives. It is mostly to give out signals of power and authority. Do you want to know more about what do lion tattoos mean? Then let me explain it to you in a little more detail.

read more

Tatuazh Angel

Angel tattoo designs are used by men and women alike. These tattoo designs are very popular these days. There are a number of angel tattoo designs and each one of them have their own meanings. Men and women chose to get these tattoos as a symbol of their religious devotion. Angels are normally found in almost all religions. St. Michael, the archangel slaying Satan, is one of the very famous and popular body art piece. These tattoos are made on any part of the body including arms, forearms, shoulders, chest, legs, back and lower back. Angel tattoos are often symbolic to men. Men who are extremely fond of women are said to wear these tattoos. Megjithatë, as there are angel tattoo designs for men, there angel tattoo designs for women as well. You may wish you learn more on angel rib tattoos. Read further for the history of angel tattoos and more about angel tattoo designs.

read more

Çfarë Tattoos Trego rreth personalitetit

Psikiatër nga Qendra Michigan për Ligjore Psikiatria studiuar 36 inpatients mashkull, and found a link between tattoos and antisocial personality disorder. Further, these psychiatrists found that suicide attempts, abuzimin e substancave, dhe abuzimi seksual mund të jetë më shumë i zakonshëm në inpatients të mjekësisë ligjore psikiatrike me tatuazhet.

read more

Pse njerëzit e bëjnë të mprehtë, dosido?

Për të kuptuar "psikologji mprehtë" ju duhet të mbani mend se kjo është vetëm - dhe mbi të gjitha - është një zbukurim. Kjo është, çfarë i motivon njerëzit për të vënë këtë vathë është dëshira për të zbukuruar trupit në mënyrë që të prodhojnë përshtypje të caktuar ose të krijojnë një imazh. Ende, ka disa arsye të tjera, mënjanë nga ata që të mbahet trupi i më tërheqës.

read more