Para se të merrni një tatuazh

Ti e di që ju doni një tatuazh, kështu që ajo që vjen më pas? Ju duhet të dini ligjet në zonën tuaj, bërë veten të vetëdijshëm për çështjet e shëndetit dhe shqetësimet, dhe të flisni me prindërit tuaj para se të lëvizin përpara. Tattoos janë për jetë më të gjatë dhe të, në qoftë se ju nuk do të bëjë një vendim të arsimuar nuk do të vijë një kohë kur ju vjen keq atë që keni bërë. Këtu, ne kemi vënë së bashku të dhëna esenciale për tatuazh të riu uritur.Drawing Tattoo

A janë prindërit tuaj në bord?

Gjëja më e rëndësishme adoleshencë të duhet të marrin në konsideratë para se duke u nënshkruan është se si prindërit e tyre ndihen në lidhje me të. Nëse prindërit tuaj nuk janë në bord asgjë tjetër do të marrë parasysh. Pyesni prindërit tuaj se çfarë ata mendojnë dhe se si ata ndjehen. Nëse ata kundërshtojnë, dëgjoni carfeully dhe të bëjë si ata dëshirojnë. Kjo nuk është një çështje e kontrollit, kjo është një çështje e pritjes. Ju gjithmonë mund të merrni një tatuazh kur ju jeni më të vjetër.

A jeni ligjërisht të vjetër të mjaftueshme për të tattooed?

Shumë adoleshentë mendojnë se të gjithë ata kanë nevojë është miratimi i prindit për të marrë një tatuazh, por ajo është me të vërtetë më e komplikuar se kaq. Bindur prindërit tuaj është shpesh vetëm gjysma e betejës. Në qoftë se kjo nuk është e ligjshme për të tatuazh dikë të moshës tuaj ku jetoni nuk ka sasinë e pëlqimin e prindërve do të merrni ju bojë tuaj. Prindërit tuaj nuk mund të jep pëlqimin poshtë ligjin. Nëse ju nuk jeni në moshën e duhur, si ai apo jo ju do të duhet të presin.

A e dini se çfarë doni?

Në rregull, ju mund të merrni ligjërisht dhe si prind një tatuazh, hapi tjetër është gjetja diçka me kuptim. I sigurt, flash tatuazh që ju shihni në muret në sallon tuaj lokale tatuazh mund të jetë i ftohtë, por arti i përgjithshëm nuk do të jetë unike për ju. Merrni një imazh flash që ju pëlqen dhe të modifikojë atë për të folur për personalitetin tuaj. Zgjidhni një tatuazh me kuptim për ju dhe ju nuk mund të shkojnë keq.

A e dini se rreziqet?

Nuk janë rreziqet që lidhen me tattooing përtej dhimbje të dukshme afat të shkurtër. Parlors tatuazh johigjienik bëjnë ekziston dhe ata mund të jetë vdekjeprurës. Ka gjithmonë rreziqet e reaksioneve alergjike dhe transmetimit të sëmundjes, kur ju keni një tatuazh bërë. Ju mund të zvogëlojë rrezikun nga e ditur në lidhje me rreziqet e shëndetit dhe çfarë tatuazh parlors duhet të jetë bërë për të mbajtur të sigurt para se duke u nënshkruan.

A keni gjetur një artist të mirë?

Dallimi në mes të një tatuazh të bukur dhe një tatuazh të mahnitshme të gjitha vjen poshtë për të artistit. Një artist i mirë mund të bëjë tatuazh tuaj ëndrrat një realitet, por një artist i keq mund të kthehet në përvojën tuaj tatuazh në një makth. Jenë Shqiptar, ky tatuazh do të jetë me ju për jetën dhe më të gjatë.

A jeni gati për të marrë kujdesin e tatuazh?

Tattoos kërkojnë ndihme nga për të shmangur infeksionin. A jeni gati për të parë pas tatuazh tuaj? A e dini se çfarë do të thotë për t'u kujdesur për një tatuazh, ndërsa ajo është shërim? Çdo gjë që ju duhet të dini për të ndihmuar tatuazh tuaj të re shëruar.
Share dhe Enjoy:
 • Print
 • Digg
 • StumbleUpon
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • Add to favorites
 • email
 • Identi.ca
 • LinkedIn
 • Live
 • MSN Reporter
 • MySpace
 • Orkut
 • Reddit
 • RSS
 • Technorati

Lini një Përgjigju

*