Tattoo Star

Ylli është një simbol tatuazh popullore me të dy burrat dhe gratë, dhe dizajn Nautical Star tatuazh ka kaluar nëpër një ringjallje të fortë. Stars are often encountered as symbols, dhe shumë raste kuptimi i një simbol të caktuar yll mund të varet nga numri thekson ajo ka, and sometimes the orientation of these points as well.

Share dhe Enjoy:
 • Print
 • Digg
 • StumbleUpon
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • Add to favorites
 • email
 • Identi.ca
 • LinkedIn
 • Live
 • MSN Reporter
 • MySpace
 • Orkut
 • Reddit
 • RSS
 • Technorati

Lini një Përgjigju

*