Sun Tattoos

Sun Tattoos

Moon TattooFemininity, Harvest
The sun is equally symbolic like the heart. The sun has been representing birth, life, dhe energji pozitive që nga kohët e lashta. Ajo gjithashtu nënkupton energji, vitalitet, fuqi dhe guxim. One of the deeper meaning of the sun is reincarnation or rebirth; just as the sun rises again on setting, humans are also born again after they die. The union of the sun and the moon tattoos represent togetherness, love, relationship, apo edhe bashkim seksual i dy partnerëve. Edhe pse tatuazh dielli konsiderohet një dizajn mashkullore, është po aq popullor me femrat. Read more on sun tattoo meaning.

Share dhe Enjoy:
 • Print
 • Digg
 • StumbleUpon
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • Add to favorites
 • email
 • Identi.ca
 • LinkedIn
 • Live
 • MSN Reporter
 • MySpace
 • Orkut
 • Reddit
 • RSS
 • Technorati

Lini një Përgjigju

*