Tribal Tattoos

Tribal Tattoos

Dizajni i vetëm më i kërkuar tatuazh. Harton më të njohura fisnor janë Maori, Haida dhe harton polinezian. Ka edhe interes të madh në Gjuha harton tatuazh amerikane. Termi “fisnor” sigurisht mbulon një koleksion të habitshme të mundësive të projektimit tatuazh, nga tatuazhet tradicionale fisnore e kulturave vendase dhe vendës, të fundit në dizajn grafik për trupin.

Share dhe Enjoy:
 • Print
 • Digg
 • StumbleUpon
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • Add to favorites
 • email
 • Identi.ca
 • LinkedIn
 • Live
 • MSN Reporter
 • MySpace
 • Orkut
 • Reddit
 • RSS
 • Technorati

Lini një Përgjigju

*