Si te zgjidhni një ylli

Shpues i trupit ka qenë rreth e rrotull që nga kohra të lashta. Ajo kishte për qëllim për të bërë personi të duket i frikshëm, fitimtar, apo e bukur. Këto ditë, shpues i trupit është vetëm rreth modës apo se si duket për personin

read more

Para se të merrni një tatuazh

Ti e di që ju doni një tatuazh, kështu që ajo që vjen më pas? Ju duhet të dini ligjet në zonën tuaj, bërë veten të vetëdijshëm për çështjet e shëndetit dhe shqetësimet, dhe të flisni me prindërit tuaj para se të lëvizin përpara. Tattoos janë për jetë më të gjatë dhe të, në qoftë se ju nuk do të bëjë një vendim të arsimuar nuk do të vijë një kohë kur ju vjen keq atë që keni bërë

read more

A Tattoos Hurt?

Në varësi të cilët ju flisni me, ju do të jeni për të dëgjuar një numër të përgjigjeve në këtë pyetje. Përgjigja e shkurtër është po, lënduar tattoos, në një farë mase. Përvoja e dhimbjes tatuazh ndryshon gjerësisht, varësi vendosjen e tatuazh, madhësi, aftësi të tattooer, dhe toleranca personale të klientit.

read more