Çfarë Tattoos Trego rreth personalitetit

Psikiatër nga Qendra Michigan për Ligjore Psikiatria studiuar 36 inpatients mashkull, and found a link between tattoos and antisocial personality disorder. Further, these psychiatrists found that suicide attempts, abuzimin e substancave, dhe abuzimi seksual mund të jetë më shumë i zakonshëm në inpatients të mjekësisë ligjore psikiatrike me tatuazhet.

read more

Pse njerëzit e bëjnë të mprehtë, dosido?

Për të kuptuar "psikologji mprehtë" ju duhet të mbani mend se kjo është vetëm - dhe mbi të gjitha - është një zbukurim. Kjo është, çfarë i motivon njerëzit për të vënë këtë vathë është dëshira për të zbukuruar trupit në mënyrë që të prodhojnë përshtypje të caktuar ose të krijojnë një imazh. Ende, ka disa arsye të tjera, mënjanë nga ata që të mbahet trupi i më tërheqës.

read more