Si te zgjidhni një ylli

Shpues i trupit ka qenë rreth e rrotull që nga kohra të lashta. Ajo kishte për qëllim për të bërë personi të duket i frikshëm, fitimtar, apo e bukur. Këto ditë, shpues i trupit është vetëm rreth modës apo se si duket për personin

read more

Para se të merrni një tatuazh

Ti e di që ju doni një tatuazh, kështu që ajo që vjen më pas? Ju duhet të dini ligjet në zonën tuaj, bërë veten të vetëdijshëm për çështjet e shëndetit dhe shqetësimet, dhe të flisni me prindërit tuaj para se të lëvizin përpara. Tattoos janë për jetë më të gjatë dhe të, në qoftë se ju nuk do të bëjë një vendim të arsimuar nuk do të vijë një kohë kur ju vjen keq atë që keni bërë

read more

A Tattoos Hurt?

Në varësi të cilët ju flisni me, ju do të jeni për të dëgjuar një numër të përgjigjeve në këtë pyetje. Përgjigja e shkurtër është po, lënduar tattoos, në një farë mase. Përvoja e dhimbjes tatuazh ndryshon gjerësisht, varësi vendosjen e tatuazh, madhësi, aftësi të tattooer, dhe toleranca personale të klientit.

read more

Trupi ylli Historia

Që nga kohët primitive, njerëzit që u përkasin kulturave të ndryshme kanë marrë trupin e mprehtë për arsye të ndryshme. Motivimi pas gjetjes së një mprehtë ka qenë e ndryshme për individë të ndryshëm. Ndërsa disa të marrë pjesët e tyre të trupit shpuar në përputhje me normat kulturore, të tjerët të bëjë atë të rebelohen kundër saj.

read more

Dragon Tatto

There are two different dragons that you'll commonly see- dragons perëndimore Lindore dhe. Dragons Lindore të orientuar shihen si krijesa mirëdashëse të cilët janë mbrojtës të jetës, pjellori, dhe fat të mirë. Dragons perëndimore priren të jenë krijesa e keqe që shkatërrojnë fshatrat dhe hoards roje e thesarit.

read more

Tattoo Barkodi

Barkodi Tattoos - Një barcode është një sistem i kontrollit të inventarit dhe kontrollin e çmimeve që vepron duke përdorur një skaner optik për të lexuar një seri të vija vertikale në një produkt. Sistemi ishte shpikur dhe përdorur më parë në 1950 dhe është projektuar si një mënyrë për të rritur efikasitetin dhe produktivitetin industrial punëtor.

read more

Dolphin Tattoos

Delfinët janë vërejtur edhe për inteligjencën e tyre. Në Greqinë e lashtë, delfin simbolizonte zot-si inteligjencë dhe ishte e lidhur me të fuqishme zot Apollo.

read more