Dragon Tatto

There are two different dragons that you'll commonly see- dragons perëndimore Lindore dhe. Dragons Lindore të orientuar shihen si krijesa mirëdashëse të cilët janë mbrojtës të jetës, pjellori, dhe fat të mirë. Dragons perëndimore priren të jenë krijesa e keqe që shkatërrojnë fshatrat dhe hoards roje e thesarit.

read more