Çfarë Tattoos Trego rreth personalitetit

Psikiatër nga Qendra Michigan për Ligjore Psikiatria studiuar 36 inpatients mashkull, and found a link between tattoos and antisocial personality disorder. Further, these psychiatrists found that suicide attempts, abuzimin e substancave, dhe abuzimi seksual mund të jetë më shumë i zakonshëm në inpatients të mjekësisë ligjore psikiatrike me tatuazhet.

read more