Tribal Tattoos

Dizajni i vetëm më i kërkuar tatuazh. Harton më të njohura fisnor janë Maori, Haida dhe harton polinezian. Ka edhe interes të madh në Gjuha harton tatuazh amerikane.

read more

Tattoo Star

Ylli është një simbol tatuazh popullore me të dy burrat dhe gratë, dhe dizajn Nautical Star tatuazh ka kaluar nëpër një ringjallje të fortë

read more

Çfarë Tattoos Trego rreth personalitetit

Psikiatër nga Qendra Michigan për Ligjore Psikiatria studiuar 36 inpatients mashkull, and found a link between tattoos and antisocial personality disorder. Further, these psychiatrists found that suicide attempts, abuzimin e substancave, dhe abuzimi seksual mund të jetë më shumë i zakonshëm në inpatients të mjekësisë ligjore psikiatrike me tatuazhet.

read more

Para se të merrni një tatuazh

Ti e di që ju doni një tatuazh, kështu që ajo që vjen më pas? Ju duhet të dini ligjet në zonën tuaj, bërë veten të vetëdijshëm për çështjet e shëndetit dhe shqetësimet, dhe të flisni me prindërit tuaj para se të lëvizin përpara. Tattoos janë për jetë më të gjatë dhe të, në qoftë se ju nuk do të bëjë një vendim të arsimuar nuk do të vijë një kohë kur ju vjen keq atë që keni bërë

read more