A Tattoos Hurt?

Në varësi të cilët ju flisni me, ju do të jeni për të dëgjuar një numër të përgjigjeve në këtë pyetje. Përgjigja e shkurtër është po, lënduar tattoos, në një farë mase. Përvoja e dhimbjes tatuazh ndryshon gjerësisht, varësi vendosjen e tatuazh, madhësi, aftësi të tattooer, dhe toleranca personale të klientit.

read more